genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Bedrijvigheid

Popkultur

Popkultur

Frans Hagendoorn

Frans Hagendoorn is gespecialiseerd in antiquarische boeken en platen. Naast zijn vertrouwde voorraad boeken over Waalwijk en omgeving, spiritualiteit en vroege geschiedenis, legt hij zich toe op pop culture: muziek, tv, film, theater, straatkunst, true crime. Zijn aanbod grammofoonplaten, posters, cd’s en dvd’s sluit daar naadloos op aan.

telefoon: 06 53 59 35 12
website: http://www.hagendoorn.vpweb.nl
 
     

Opleiding voor lijstenmaker

Opleiding voor lijstenmaker

Alfred van de Pas

In Winterdijk30b verzorgen wij workshops en cursussen voor het snijden van passe partouts, inlijsten en lijsten maken. Er zijn workshops voor particulieren, kunstenaars en fotografen, maar ook meerdaagse cursussen voor mensen die in een lijstenmakerij willen werken of een lijstenmakerij willen beginnen.

Workshops voor amateurs, kunstenaars en fotografen
Op de laatste zaterdag van de maand is de workshop passe partoutsnijden en lijsten maken met eenvoudige gereedschappen van Logan.

Cursus voor lijstenmakers of mensen die in een lijstenmakerij willen gaan werken of een lijstenmakerij willen opzetten
In 2017 geven wij nog uitsluitend cursussen op maat, een-op-een en afgestemd op de cursist. Op deze basis verzorgen wij onder andere een basiscursus lijstenmaker en speciale cursussen zoals papierconservering, lijsten kleuren en schilderijen schoonmaken.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huis voor Vrouw en Wijsheid

Huis voor Vrouw en Wijsheid

IngerMarlies Leeuwenburgh

Het Huis voor Vrouw en Wijsheid is de plek waar vrouwen weer in verbinding komen met hun wortels en Wijsheid.
Waar vrouwen weer vreugdevol in het leven staan, strálen en hun volle kracht ervaren.
Welkom in het Huis voor Vrouw en Wijsheid!

De fundering van dit Huis voor Vrouw en Wijsheid ligt in oeroude Wijsheid over het leven in verbinding met jezelf, met Moeder Aarde, met het Universum, met je verleden, heden en toekomst en met de mensen om je heen.

Deze oeroude Wijsheid is eeuwenlang onderdrukt geweest. Maar ze is nooit echt verloren gegaan. Altijd bleef ergens, in een hoekje van de aarde en in een hoekje van ons hart, ons bekken, ‘in onze wortels’, een vonkje van die kennis bewaard. En dat vonkje wil aangewakkerd worden, wil een mooie passievolle vlam worden!
Ben jij zo’n vrouw die voelt dat er meer is tussen hemel en aarde?

Voel jij een diep Verlangen, een heimwee naar wie jij werkelijk bent en waar jij Thuis hoort? Ben jij zo’n vrouw die vanuit haar hart wil leven, niet alleen zacht, lief en vriendelijk, maar ook krachtig, creërend en wijs?
Dan ben je van harte welkom in het Huis voor Vrouw en Wijsheid.

Het Huis voor Vrouw en Wijsheid organiseert rond iedere nieuwe maan de Rode Tent en regelmatig Baarmoederhealingen (Rite of the Womb). Maar ook lezingen, vertelvoorstellingen en vele vormen van workshops en vieringen om te leven in het ritme van de natuur, jouw natuur. Leven met de stroom mee, in plaats van er tegenin.

website: www.ingermarliesleeuwenburgh.nl

Bamiloff Entertainment

Bamiloff Entertainment

Vanwege zijn teergevoelige aard had Anton van der Mee, ook bekend als Ken Bamiloff, een zoveel mogelijk van de buitenwereld afgesloten werkruimte nodig. In de catacomben van Winterdijk30b vond hij de ideale plek om te fantaseren over hoe gezelschappen te vermaken met gezang, begeleid door gitaar, banjo of accordeon. Met ouderwetse smartlappen of populaire liedjes uit de jaren ‘50, ‘60 en een enkele keer ‘70. Ook verzint hij hier nieuwe teksten en deuntjes voor o.a. Autistic Cowboys, en voor feestjes en activiteiten in Winterdijk30b.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.kenbamiloff.nl

Lijstenmakerij

Lijstenmakerij

Freek Strating

In onze lijstenmakerij heeft u keuze uit meer dan 2000 profielen waarmee wij elke gewenste lijst voor u kunnen maken, op maat en kleur. Ook het vergulden van lijsten is mogelijk.

Freek Strating heeft naam gemaakt als kunstverzorger. Esthetiek staat bij hem hoog in het vaandel. Zoals Freek zegt: “Standaardlijstjes vind je overal. Maar ze voegen zelden iets toe aan de waarde van een kunstwerk. Wij omlijsten op ambachtelijke wijze, zodat de lijst in harmonie treedt met het werk.”

Uniek zijn onze sokkels, vitrinekastjes en verdiepte lijsten voor het tentoonstellen van uw meest waardevolle spulletjes of curiosa.

Bij Winterdijk30b kunt u ook terecht voor restauratiewerkzaamheden voor grafiek, tekeningen en oude boeken. En voor het schoonmaken van schilderijen en het restaureren van schilderijenlijsten. Maar ook kleine objecten kunnen worden gerestaureerd.

telefoon: 06 51 17 27 03
 
     

Toet Ontwerp

Toet Ontwerp

Paulien Olislaegers

Toet Ontwerp geeft jouw bedrijf een gezicht
Jouw identiteit? Die wil je als organisatie laten zien. Professioneel, met een krachtig logo. Een sterke huisstijl. Passend bij jouw tak van sport en jouw drijfveren.
Toet Ontwerp weet als geen ander hoe je jouw identiteit een gezicht geeft.

Hoe je laat zien waar je voor staat. Je maakt van jouw werk een merk. Een merk dat zich onderscheidt. Je communiceert kwaliteit, betrouwbaarheid, originaliteit of lef.

Hoe pakt Toet Ontwerp dat aan?
Door naar je te luisteren, sfeer te proeven, misschien zelfs je klanten aan het woord te laten. Wat drijft jou en je organisatie? Waar blink je in uit?
Daarna begint het creatieve proces en komen de ideeën. Geen impulsieve ingevingen, maar goed doordachte concepten die naadloos aansluiten bij jouw missie. Waar je op kunt voortborduren. Jarenlang.

Benieuwd? Bekijk het portfolio van Toet Ontwerp. Stuk voor stuk organisaties die met verve hun logo en huisstijl uitdragen.

telefoon: 06 29 57 82 22
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.toetontwerp.nl/
 
     

RAARmusic

RAARmusic

Raff Roothans

RAARmusic gaat over passie voor het muziek maken. Schrijven, produceren, opnemen en mixen van zowel eigen werk als dat van anderen.

RAARmusic heeft binnen Atelier Winterdijk30b een knusse homestudio waar je een professionele demo kunt opnemen, van pre-productie tot mastering. Met kennis, aandacht en plezier. Er wordt niet op een uur gekeken, het resultaat is wat telt.
Van singer-songwriter tot volledige band, veel is mogelijk. Mis je een instrument? Geen probleem. Van gitaar, toetsen tot akoestische drum, RAARmusic levert tracks op maat, gespeeld door professionele topmuzikanten!

Raff organiseert ook het Akoestisch Open Podium in Atelier Winterdijk30b en is een van onze fantastische geluidsmannen.
Je zult hem dus regelmatig treffen als je bij ons binnen komt voor een open podium of luisterconcert.

website: www.raarmusic.nl

TekstNuance

TekstNuance

Wilma van Rooijen

Raak de juiste snaar
Tekst is een mooi instrument. Je verkoopt er je product mee, versterkt je imago of werft nieuwe klanten. Tekst heb je nodig om je verhaal te vertellen.

Maar hoe raak je de juiste snaar? Daar help ik je bij als zakelijk tekstschrijver.

Vertel mij wat en wie je wilt bereiken. Ik verwoord je boodschap pakkend en kernachtig. Of het nu om commerciële teksten, (SEO) webteksten, blogs, sfeerverhalen of copywriting gaat. Ik wik en weeg de woorden en zorg voor ritme. Zodat jij de juiste snaar raakt.

Ghostbloggen
Een van mijn specialiteiten is ghostbloggen. Klinkt spooky? Valt mee. Ik schrijf zakelijke blogs vóór jou. Met jouw naam eronder. Zodat jij online bouwt aan je reputatie als expert binnen jouw vakgebied. Lezers gaan je herkennen, zoeken de interactie en worden fans. Klanten.

Waarom je dat zou láten doen? Omdat je zo meer tijd overhoudt voor andere zaken en je ondertussen een krachtig marketinginstrument inzet.

Waar wacht je nog op? Bel me gerust voor meer informatie.

telefoon: 06 23 27 12 87
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.tekstnuance.nl/
 

Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Merel Eveleens Coaching & Begeleiding

Als je balans wilt vinden tussen werk, gezin, een sociaal leven én jezelf.
Als je eraan toe bent om net zo goed voor jezelf te zorgen, als je voor anderen doet.
Als je het altijd heel normaal hebt gevonden om hoge eisen aan jezelf te stellen en tóch bang bent op allerlei fronten tekort te schieten.
Als je voelt dat het tijd is om te gaan voelen, prioriteiten te stellen en het anders te gaan doen.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Jij voelt al dat het anders kan, ik help je ontdekken hoe.

Als outdoorcoach, lifecoach en Reikimaster help ik je om je krachten en wensen te ontdekken.
Dat doen we samen met rust en energie. Binnen en buiten.
Ik leer je kiezen voor dat wat je écht wilt.
Doeltreffend, diepgaand en met blijvend resultaat.

Persoonlijke aanpak, aandacht, praktisch, zelfverwerkelijking, het zien van potentie en down to earth zijn mijn kernwoorden.

telefoon: 06 30 08 30 44
website: http://www.merel-eveleens.nl
 
     

Jopie Bijl

Jopie Bijl

Even voorstellen

Hallo Ik ben Jopie, eigenaar van Echt Jopie – commercie goed geregeld. Verkopen is veranderd, sales en marketingcommunicatie gaan hand in hand. Daarom help ik ondernemers met organiseren en inrichten van on- en offline marketing en sales processen. Dat doe ik in heldere stappen. Samen werken we aan de identiteit van je bedrijf, we kijken naar je doelgroep en waar jij ze mee kan helpen. Zodat we goed onderbouwd kunnen kiezen welke communicatiemiddelen passen bij jouw bedrijf. We bepalen welke content er écht toe doet en gaan ermee aan de slag. Ik help je om jouw doelen te bereiken.

Sinds januari 2019 werk ik vanuit ons kantoor in Winterdijk30b. Samen met Paulien Olislaegers heb ik een toffe kantoorruimte op deze unieke locatie. Haar specialiteit is de visuele zichtbaarheid van bedrijven versterken. Lekker gemakkelijk: twee professionals op een mooie locatie. Wij ontmoeten je graag. Kom gerust vrijblijvend kennismaken.

website: http://www.echtjopie.nl

Mark Gouda

Mark Gouda

Aproles 3

Mark Gouda is een doorgewinterde bestuurder, die zich heeft bewezen binnen het MKB en MKB+ bedrijven. Mark heeft zeer bewust de keuze gemaakt om zijn ervaring en kennis in te zetten op interim-basis en als bedrijfsadviseur voor ondernemers die willen groeien.

Dit varieert van een eenvoudig commerciële vraag tot een compleet advies. Aproles3 zorgt tevens voor kwaliteitsverbetering bij medewerkers en andere inzichten van de ondernemer. Vaak leeft een organisatie bij de dag en houdt vast aan de waarden die het bedrijf al jaren heeft. Toch kan een helikopterview wonderen verrichten. Met kleine aanpassingen kan een onderneming betere resultaten behalen of veel efficiënter georganiseerd worden.

Stichting Waalwijk CO2 vrij

Mark Gouda is tevens de projectleider van Stichting Waalwijk CO₂ vrij en is als adviseur reeds jaren werkzaam in duurzaamheid. Mark is begonnen in Fotovoltaïsche Zonne-energie en heeft jaren geleden kennis gemaakt met duurzame energiebronnen. Later is dat uitgebreid met warmtepompen en de laatste tien jaar op het gebied van duurzame (led) verlichting. Als projectleider is Mark het aanspreekpunt voor bedrijven die in Waalwijk willen verduurzamen.

telefoon: 06 51 85 22 78
website: http://www.aproles3.nl
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


copyright 2023    Winterdijk30b