genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Open Podium

Aanvang: 05 februari 14:00
Categorieën: muziek, Open Podium

 

Winterdijk30b organiseert weer maandelijks een Open Podium 

Theater Winterdijk30b is met z’n huiskamersfeer de ideale plek om ook als je nog niet groots en bekend bent een keer op het podium te staan. Alle grote artiesten zijn immers een keer klein begonnen.
Wil jij je talent op het podium tonen, dan kan dat. Iedereen is welkom dus naast muzikanten met semi-akoestische popmuziek, jazz of klassiek ook dichters, rappers, comedians, jong en oud.
De eerste keer op zondag 5 februari, daarna elke laatste zondagmiddag van de maand, d.w.z. tot aan de zomer van 2023: 26 febr., 26 maart, 30 april en 28 mei.

Line up 5 februari:
- Thieu Mertens - Van het gedicht "The hill we climb" uitgesproken door de dichteres Amanda Gorman heeft u wellicht gehoord bij de inauguratie van President Biden. Ik denk dat deze dichterlijke toespraak voor Amerika, voor de wereld is bedoeld. Omdat ik probeerde het goed te begrijpen, heb ik voor mijzelf nog een poging gedaan het te hertalen. Deze versie, met als titel "De weg omhoog" laat ik u graag horen.  
- Anastasiia Kolisnichenko 
  uit Oekraïne heeft al in De Leest gestaan en vele harten geraakt met haar optreden tijdens het GO Waalwijk festival. Anastasiia is pas 15 jaar, maar ze heeft een stem van goud! Ze weet waar ze over   zingt, ze zingt met heel haar hart. En dat voel jij!
- Bella Hoog Antink - singer songwriter, heeft inmiddels met haar studie aan de Herman Brood Academie een geheel eigen sound ontwikkeld.
- It t@kes 2
  
Het akoestisch duo ‘It t@kes 2’ staat garant voor een onvergetelijke gelegenheid met live muziek en entertainment die al zittend met vrolijkheid wordt verzorgd. Linda van der Linden en Marella IJpelaar  hebben beide warme, indrukwekkende zangstemmen die elkaar prachtig aanvullen in combinatie met een verfrissend (bas)gitaarspel, voetpercussie en soms opgevrolijkt met een leuke anekdote. Dát is   de kracht van de twee muzikanten die als ‘It t@kes 2’ aan de weg timmeren. Dit duo weet een sfeervolle gelegenheid muzikaal te verfraaien. Het huidige repertoire wordt geput uit songs die lekker in   het gehoor liggen zoals tophits van o.a. Adèle, The Pointer Sisters, Blondie, Amy Winehouse, Melissa Etheridge en Toontje Lager. Heeft dit akoestisch duo je nieuwsgierigheid gewekt, kijk dan alvast voor   een indruk op Facebook
- Googelaar Mario Jacobs!
  Mario Jacobs noemt zich liever geen goochelaar maar een 'onmogelaar.' Hij voert experimenten uit samen met het publiek. Jacobs is bekend van Holland's Got Talent en deed mee aan de Nederlandse   Kampioenschappen Magic. Op weg naar de volgende uitdaging wil hij zijn nieuwe experimenten uitproberen in zijn woonplaats Waalwijk..

Het geluid wordt verzorgd door onze geweldige geluidstechnicus Frank Leijtens.

LET OP: AANVANG 14.00 UUR
GRATIS TOEGANG

AANBIEDING VOOR ARTIESTEN
Voor alle deelnemers aan het open podium geldt dat je de aanbieding krijgt van 10% korting op zangcoaching van Vocalcoach Elrieke van Gelderen of op een opname in de professionele RAARmusic studio. Wil je van beide gebruikmaken dan krijgt je zelfs 15% korting!

BONUS
Eén keer per seizoen kiezen we iemand die gratis een coaching les krijgt van Vocalcoach Elrieke en een demo mag opnemen in de professionele muziekstudio van RAARMusic.

HALVE ZOLEN FESTIVAL 2023
Daarnaast kun je meedingen naar een speelplek op het Halve Zolen Festival op 25 juni 2023 in het centrum van Waalwijk. Daarvoor moet je wel een link kunnen leggen tussen je optreden en het thema van het festival ‘Schoenen, leer en mode’ of met de Langstraat. Hierbij kunnen wij je uiteraard helpen.
We zoeken via het Open Podium ook naar een paar muzikanten die kunnen spelen in het voorprogramma van de muziekavonden die Theater De Leest gaat organiseren in juni ‘23 in de Kiosk in het Stadspark.

Voor meer informatie en inschrijven mail je naar Alfred: info@winterdijk30b.nl


copyright 2023    Winterdijk30b