genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Neil Diamond salute

Aanvang: 13 oktober 20:30
Categorieën: muziek

 

Het uitgebreide repertoire van Neil Diamond in een intieme setting. De grootste nummers, klein gebracht door 3 ervaren muzikanten.
Marco van de Velden zang en bas/gitaar, Leon Groeneveld zang en toetsen en Hans Ligtenberg zang en gitaar. Zij brengen de hits en minder bekende nummers van Neil Diamond met o.a. Sweet Caroline en Song, Sung Blue.
Een akoestische salute aan Neil Diamond en zijn prachtige oeuvre.

De muzikanten:
Marco van der Velden, enorm gewaardeerd muzikant in studio, theater en live. Die combinatie zie je zelden! Multi-instrumentalist met een voorkeur voor basgitaar. Componeert, produceert, speelt en ademt muziek. Live muzikant en audio-engineer. Sinds 2022 vaste bassist van de Time Bandits. De laatste jaren in verschillende formaties de muziek en begeleiding van artiesten verzorgd.

Leon Groeneveld, studio en live muzikant en toetsenist, spelend op festivals, in theaters en de horeca-sector, bandleider bij The Neil Diamond Project (theaterproductie). Is al op jonge leeftijd gestart in verschillende bands en projecten.

Hans Ligtenberg, zingt en begeleidt zichzelf op gitaar.
Sinds eind jaren ’70 is hij als freelance muzikant actief als gitarist/zanger in verschillende projecten en bands, spelend in theaters en de horeca-sector. In 2020 startte hij met schrijven en componeren van eigen teksten en songs, die hij in 2022 ook op podia gaat spelen, o.a. hier bij Winterdijk30b op vrijdagavond 4 nov 2022.

Entree € 10


copyright 2022    Winterdijk30b