genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Tupelo Honey - voorprogramma: Kim June - Geannuleerd

Aanvang: 03 november 20:30
Categorieën: muziek

 

Helaas heeft de artiest dit optreden moeten annuleren.

Muzikale creativiteit zit diep in de modder van Mississippi. Blues, Country, Rock & Roll en R&B hebben allemaal een groot deel van hun bestaan ​​te danken aan de rijke bodem en rivieroevers van deze zuidelijke staat. Toonaangevende artiesten, van Elvis tot BB King, Jimmy Rodgers tot Muddy Waters, Tammy Wynette tot Faith Hill, zijn allemaal begonnen aan hun muzikale reizen in Mississippi.

Het nieuwe countryduo TUPELO HONEY is zich er terdege van bewust dat ze op de schouders van deze giganten staan. Jordyn Mallory en Zach Moody komen beide uit Tupelo (geboorteplaats van Elvis Presley). In hun schrijven en zingen lenen ze van hun muzikale voorouders en proberen ze recht te doen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen Zijrivier van de muziek van de Big River of Mississippi. Hoewel beiden uit Tupelo kwamen, maakten Jordyn en Zach pas echt contact toen ze allebei naar Nashville verhuisden.

Maar toen ze gingen zitten om samen liedjes te zingen en te schrijven, was de chemie voelbaar. Jordyn’s stem is pure honing die indruk maakt. Zack’s stem is een fijne gumbo van R&B en country-invloeden. Beiden zijn op zichzelf sterke leadzangers, maar hun harmoniezang is een wonder. Om de beurt, explosief en teder, kunnen ze een nummer tot leven laten komen zoals weinig vocale groepen in welk muziekgenre dan ook.

Voorprogramma
Kim June!

Entree € 10
Reserveer op tijd!


copyright 2022    Winterdijk30b