genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Frederike Music - 14.00 uur - UITVERKOCHT

Beginnend op 27 juni 14:00
Categorieën: muziek

 

Het is een gedurfde stap om van het uitvoeren van bestaande, succesvolle songs naar eigen songs te gaan.

Frederike Schonis: “De geboorte van ‘Gathering my new life’ heeft iets in me wakker gemaakt; Het is tijd om mijn eigen verhaal te laten klinken”.
Het was 2013 toen Frederike haar eerste song schreef. Inmiddels werkt ze samen met Juan en Albert in FREDERIKE MUSIC en is hun 5e single uit.
Én staan ze voor de 2e keer in een jaar op het podium van Winterdijk30b.

FREDERIKE MUSIC heeft haar roots in Waalwijk want Frederike Schonis is hier opgegroeid. Vroeger speelde ze in de schoolband van het dr. Mollercollege
en zong ze in Eltesse. Drummer en producer Juan van Emmerloot is hier niet alleen getogen maar ook geboren. Toetsenist Albert van Dorssen is de enige
die niet uit Waalwijk komt, maar hij heeft hier  regelmatig gerepeteerd en opgetreden. We zijn trots dat ze hier hun muziek komen spelen!

Luister je naar deze band dan hoor je vloeiende melodische nummers met elementen van soul, funk en jazz. Je droomt weg op het warme stemgeluid van
Frederike en haar bijzondere timing. Maar: stil blijven zitten kan soms lastig zijn op de ritmes van Juan en het pianospel van Albert.
Beluister de singles op Frederikemusic.com
 
Speciaal voor dit optreden spelen ze in een intieme bezetting van drie in plaats van vijf, waarbij Juan zijn drums inruilt voor de basgitaar.

Kom luisteren en laat je verrassen, want in Winterdijk30b hoor je ook nog niet uitgebracht materiaal.

Weten hoe FREDERIKE MUSIC klinkt?
Kijk en luister Flow of Life op YouTube.

Entree € 10
UITVERKOCHT


copyright 2021    Winterdijk30b