genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Beer, Bites & Music

Beginnend op 17 oktober 20:00
Categorieën: muziek, Borrel

 

 

In deze tweede editie gaat we het bierlandschap verder verkennen aan de hand van Nederlandse bieren (ok, ook één uit Baarle-Hertog).
Tijdens deze proeverij schenken we 6 bijzondere en uiteenlopende bieren in proefglazen. Je gaat onder andere proeven en vergelijken wat rijping van bier op houten vaten (Barrel Aged) met het bier doet, drink je een bier met een zeer verrassend ingrediënt en uiteraard serveren we bij alle bieren bijpassende hapjes.

Met bij de bieren passende muziek en het bijzonder sfeervolle terras van Winterdijk30b wordt de bier-beleving compleet! En ook na de proeverij kun je nog even lekker blijven hangen in deze sfeer.

Ton Baeten (biersommelier en -brouwer) heeft de bieren uitgezocht en verteld over deze bieren, de bierstijl en de brouwerij.
Monique Rikkers (genietenvaneten.nl) zorgt voor bijpassende hapjes.
Miel Blok (o.a. beerdudes.club) zorgt voor extra beleving door met de bieren gepairde muziek vanaf vinyl te draaien. En bierliefhebber Miel kennende zal hij niet aarzelen ook zijn verhalen en ervaringen met de brouwerijen en bieren met ons te delen .

Om 20.00 uur start de proeverij.

Deelname: € 29,00 voor 6 bieren en bijpassende hapjes


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak