genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Mella

Beginnend op 04 september 20:30
Categorieën: muziekStreektaal is hot!

Mella Klaessen is een (Limburgse) Singer-songwriter (1991), opgegroeid in Neer en woonachtig in Turnhout. Ze zoekt naar dingen die het tegenovergestelde betekenen maar hetzelfde zeggen, of die hetzelfde betekenen maar het tegenovergestelde zeggen.

Ze speelt samen met Bas Machiels en Dirk Bosman hele mooie Limburgse luisterliedjes en vertelt het verhaal erbij, waardoor het ook voor 'niet Limburgers' zeer goed te volgen is!

Al van heel jonge leeftijd had Mella een voorliefde voor de genuanceerde uitdrukkingskracht van muziek en theater. Samen met haar mama schrijft ze al jarenlang ludieke ‘vastelaovesleedjes’, maar waagt haar pen ook aan eigen werk en theaterscripts. 

Mella studeerde af als docent muziek aan het Conservatorium van Maastricht, waar ze in haar laatste jaar al meteen aan de slag mocht als docent muziek in beweging.
Ook volgde ze, eveneens in Maastricht, de vooropleiding dramadocent en regie aan de Toneelacademie.

Na haar studies ging Mella zich naast het lesgeven meer richten op het schrijven van haar eigen repertoire. Met haar eerste Single ‘Plat’ won ze in 2017 het Sjun Lidjer Konkoer in Kerkrade en werd ze in 2018 genomineerd väör de Jo Erens Pries.

We zagen Mella eerder al schitteren tijdens de Abba-tribute. Deze avond kunnen we voluit genieten van haar uitbundige talent en meeslepende enthousiasme!

Entree € 7,50 voor deze fantastische avond!
Zoals alle muziekoptredens tijdens corona-maatregelen, op ons terras.


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak