genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

FrederikeMUSIC - UITVERKOCHT

Aanvang: 29 augustus 20:30
Categorieën: muziek, jazz

 

Soul, funk, jazz én wegdromen met FrederikeMUSIC (roots in Waalwijk!)

Dit is wat ik wil kunnen, dacht Frederike toen ze Ella Fitzgerald hoorde zingen. Zeventien was ze toen. "Ella’s muziek heeft me op een spoor gezet: ik ben op avontuur gegaan in de jazz."

FrederikeMUSIC heeft haar roots in Waalwijk want Frederike Schonis is hier opgegroeid. Vroeger speelde ze in de schoolband van het dr. Mollercollege en zong ze in Eltesse. Drummer en producer Juan van Emmerloot is hier niet alleen getogen maar ook geboren. Toetsenist Albert van Dorssen is de enige zónder jeugdherinneringen in Waalwijk. Ze zijn trots dat ze hier hun muziek komen spelen!

Luister je naar deze band dan hoor je vloeiende melodische nummers met elementen van soul, funk en jazz. Je droomt weg op het warme stemgeluid van Frederike en haar bijzondere timing. Maar: stil blijven zitten kan soms lastig zijn op de ritmes van Juan en het pianospel van Albert.

Sinds 2014 maken ze muziek met elkaar en andere bevriende artiesten, en sinds vorig jaar is het officieel en lanceerden ze een EP. Hoor de singles op Frederikemusic.com

Speciaal voor dit optreden spelen ze in een intieme bezetting van drie in plaats van vijf, waarbij Juan zijn drums inruilt voor de basgitaar.

Kom luisteren en laat je verrassen, want in Winterdijk30b hoor je ook nog niet uitgebracht materiaal.

Weten hoe FrederikeMUSIC klinkt? Kijk en luister Flow of Life op YouTube.

Of koop tickets voor dit concert op onze gezellige terrassen.

Entree € 10,00
copyright 2022    Winterdijk30b