genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Line-up Comedy&Cabaret

Beginnend op 13 maart 20:30
Categorieën: Cabaret


In verband met de richtlijnen van het RIVM en alle vragen hieromtrent hebben wij voor de duidelijkheid besloten deze voorstelling te verplaatsen naar een latere datum. 


Vier komedianten en cabaretiers die ieder een eigen stijl en verhaal hebben. Met trots presenteren wij Bruno Bittoun (Belgie), Eric Goossens (Geertruidenberg) en Bader el Khalfi (Almere), plus... een Mystery Guest!

Bruno Bittoun
Bruno Bittoun is een ervaren comedian/cabaretier uit Belgie. Onderschat zijn zachte tongval niet. Hij weet rake en gevatte grappen te maken. Bruno heeft diverse avondvullende programma's op zijn naam staan. Deze prijswinnende man komt met alle liefde zijn verhaal vertellen in Waalwijk.

Eric Goossens
Eric Goossens is een jonge comedian uit Geertruidenberg. Met veel energie en rara gedachtes staat er een groot talent op het podium. Eric weet te spelen met taal, gedichten, fysiek spel en imitaties. Hij won in 2017 de jury-&publieksprijs van ComedySlam. Eric is te zien geweest bij Omroep Brabant, Lowlands en Paaspop.

Bader el Khalfi
Kom kijken naar deze knotsgekke, grappige, ontroerende persoonlijkheid. Bader El Khalfi vertelt, maakt grappen, reflecteert en kijkt vooruit. Gewapend met een brede lach, een twinkel in zijn ogen en zelfspot neemt hij jou mee in zijn wereld vol tegenstrijdigheden en misverstand. Bader won oa de persoonlijkheidsprijs van het Utrechts Cabaret Festival.

Mysteryguest
Er zal deze avond ook een heuse mysteryguest komen naar Winterdijk 30b. Deze cabaretier is aan het try-outen met zijn nieuw avondvullende show. Bekend van oa Lowlands, Radio 2, Kopspijkers, Zwarte Cross en diverse gewonnen prijzen komt hij een deel van zijn nieuwe voorstelling voor je spelen. 

MC/Presentator
Jean Opgenort zal deze avond je gastheer zijn. Een enthousiaste presentator die graag interactie heeft met de mensen. 

Veel plezier!
Entree € 10


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak