genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Live op Zondag - Flabbergasted

Beginnend op 24 mei 15:00
Categorieën: muziek


In verband met de richtlijnen van het RIVM hebben wij besloten dit optreden te verplaatsen naar een latere datum. 

Flabbergasted komt voort uit de vermaarde lerarenband ‘Moller Experience’ van het Dr. Mollercollege te Waalwijk. In 2003 heeft er een aanzienlijke wijziging plaats gevonden in de personele bezetting en is de band verder gegaan als ‘Moller-Ex’. In de zomer van 2008 heeft de band haar oorspronkelijke naam verruild voor 'Flabbergasted'.

Alle bandleden zijn oud-Mollerianen (oud-leerlingen van het Dr. Mollercollege in Waalwijk). 
De band bestaat uit Joost de Bont (gitaar en zang), Camiel van Stegeren (drums), Pierre van Meeuwen (bas en zang) en Kim Peijnenburg (zang).

Joost de Bont en Camiel van Stegeren hebben gespeeld in de destijds bekende Waalwijkse band 'Baden Baden'. Pierre van Meeuwen heeft zijn sporen verdient in de Zweefband en de voornoemde Moller Experience. Voor Kim Peijnenburg is het spelen in een band destijds een bijna nieuwe ervaring geweest.

Inmiddels maakt de band dus al meer dan 15 jaar de podia in Waalwijk en omgeving onveilig.

Het repertoire van Flabbergasted bestaat uit nummers van Anouk, Melissa Etheridge, Alanis Morissette, Grace Potter, maar ook Brood, Triggerfinger, The Cure, Live en Three Doors Down. Met jeugdig elan werkt de band voortdurend aan uitbreiding en vernieuwing van het repertoire. Voorjaar 2020 brengen we nieuwe nummers van Anouk, Skunk Anansi, The Cardigans en Tom Petty.

Met in het voorprogramma leerlingen uit popklas Music'scool.

Bij mooi weer buiten op ons terras.

Live op Zondag, gratis toegang. 


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak