genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Moppereend - kindervoorstelling door Sophie Ruthven

Beginnend op 16 februari 11:00
Categorieën: kindervoorstellingen


Eend is mopperig.  Haar vijver is opgedroogd en ze wordt achtervolgd door een klein grijs wolkje dat steeds groter en donkerder wordt.  Kunnen hond, varken, schildpad, geit of konijn haar opvrolijken?

Dit jaar heeft Sophie weer met de prachtige aankleding van Trijnie Nanninga een nieuwe voorstelling gemaakt voor peuters en kleuters.  Izak Boom en Peter Blanker hebben geholpen met de liedjes.

Sophies inspiratie is het boek ‘Moppereend’. Dit boek is vernoemd tot ‘Prentenboek van het jaar 2020’ en is geschreven door Joyce Dunbar en Petr Horáček en vertaald door Jesse Goossens.  Eén van de criteria bij het kiezen van het Prentenboek van het Jaar is dat het voldoende aanknopingspunten biedt voor interactie met peuters en kleuters. Ook in deze voorstelling proberen de kinderen, samen met de andere dieren, Eend uit haar mopperbui te halen.  Ze kunnen dan ook mee genieten als de boel uiteindelijk losbarst!

Door het spannend-vrolijke verhaal van Eend en de andere dieren, door de liedjes en hulp van de kinderen belooft het een gezellige voorstelling te worden.

Deze voorstelling heeft plaats op de tweede verdieping van Winterdijk30b. Er is geen lift aanwezig.

Entree € 6


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak