genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Vincent Corjanus - Hartenwacht Tour en DichterBijWaalwijk

Beginnend op 14 februari 19:30
Categorieën: muziek, Open Podium, gedichten

 

De Hartenwacht Tour komt op vrijdag 14 februari langs in Winterdijk30b. Met voordracht, zang en gitaar verzorgt de jonge dichter Vincent Corjanus een bijzondere avond waarin de liefde centraal staat.

Na de pauze nodigen we je uit om een gedicht voor te dragen op het open podium. Iedereen is welkom om plaats te nemen op het podium of om te luisteren.

Over Hartenwacht: Vincent Corjanus (1995) staat al jarenlang garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichtjes draait hij al meer dan zeven jaar mee. Corjanus schreef 5 dichtbundels en hij bracht in december2018 de cd ‘Laten We Het Thuis Noemen’ uit. Daarna verscheen zijn zesde dichtbundel ‘Hartenwacht’ . De gelijknamige tour (De Hartenwacht Tour) is op 20 april 2019 afgetrapt in Leeuwarden. Samen met het publiek gaat de zanger op Hartenwacht staan. Een reis door zowel het hart als het hoofd. Om telkens weer een nieuwe balans te vinden. ‘Het moment is daar… Waar je ook zweeft… Enkel wanneer je zoekt om niets te vinden... Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes zoals: 'Romeo en Juliet', 'De Grote Verdwijntruc' en 'Slapen op Woorden'. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk.

Aanmelden voor het open podium kan via info@dichterbijwaalwijk.nl en ook ter plekke, als er dan nog ruimte voor is.

De organisatie is een samenwerking van Dichterbijwaalwijk, Stichting Winterdijk30b en Bibliotheek Midden-Brabant.

Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Inloop vanaf 19.30 uur
Toegang: gratis
   

 


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak