genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

What the Dickens?

Datum: 14 maart 20:30
Categorieën: theater


In verband met de richtlijnen van het RIVM en alle vragen hieromtrent hebben wij voor de duidelijkheid besloten deze voorstelling te verplaatsen naar een latere datum.

Charles Dickens was gefascineerd door geesten. Hij hield van spookverhalen en heeft er zelf een flink aantal geschreven. Naar verteld wordt verscheen zijn eigen geest zelfs op een seance in Amerika, 5 dagen na zijn dood! Toch was Dickens ambivalent als het de bovennatuurlijke wereld betrof. Hij stak de draak met de paranormale experimenten van zijn tijdgenoten en gaf er de voorkeur aan bovennatuurlijke verschijnselen toe te schrijven aan psychologische of fysiologische oorzaken.

'What the Dickens?' voert je terug naar de Victoriaanse tijd en het verlangen om met de doden te spreken in spannende spirituele sceances vol onverklaarbare geestverschijningen, flikkerende kaarsen en dansende schaduwen!
Miss Havisham is de gastvrouw, bijgestaan door haar medium, Mrs. Gamp, en haar macabere adviseur Uriah Heep. Wie zal zij ontvangen en wie zal ongenood verschijnen…?

What the Dickens wordt gespeeld door Sophie Ruthven-Stuart, Frouke Flieringa en Peppy MacRuairi.

Entree € 10


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak