genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Teruguit naar Nu - Hans van Heiningen

Beginnend op 09 februari 15:00
Categorieën: muziek

 

Liedroman “Teruguit naar Nu”.

In de Liedroman “Teruguit naar Nu” neemt hij zijn publiek mee op een reis van zijn jeugd naar het heden. Hij verhaalt onder andere over zijn tijd als hulpje van de melkboer, Italiaanse vrouwen aan het Gardameer, de kermis, een bezoek aan een circus. “Ik vertel verhalen met een Brabants karakter, en zing daarbij liedjes van Bach tot Sting, “zegt hij.

Van Heiningen is een klassiek geschoolde zanger met een conservatoriumopleiding maar zal zeker niet alleen klassiek zingen.
“Ik doe ook Aan de Amsterdamse grachten. Mensen komen vaak niet zozeer voor het klassieke deel maar zeggen dan na afloop van mijn voorstelling vaak dat ze dat toch de mooiste stuk vonden”!
 “Er zit zeker ook veel humor in de voorstelling” licht hij toe. “Ik vertel over het leven, over hoe ik terugkijk op bepaalde periode daarin. Mensen krijgen in hun leven allemaal met dezelfde thema’s te maken: leven en dood, liefde, jezelf ontwikkelen.
Je kunt zeggen dat Teruguit naar Nu naar nu tot op zekere hoogte autobiografisch is maar dan wel met ruimte voor mijn fantasie. Veel mensen zullen zich herkennen in wat ik te zeggen en te zingen heb. Hij gaat in de voorstelling ook het contact aan met het publiek. Ze mogen meezingen en reageren”.

Ondanks het nostalgische karakter is de Liedroman zeker niet alleen voor oudere stelt hij.” Ook jongeren vinden het interessant te horen hoe ons leven veranderd is’.

Hans van Heiningen   www.hansvanheiningen.com

Gratis entree.

  


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak