Vitamine L - Stapelgek

Datum: 11 oktober 20:30
Categorieën: lezingen, theater, Interactief

HERKENBAAR?
Wordt jij soms stapelgek van je partner, en wil je weer stapelgek op hem of haar worden én blijven?
En zou je willen weten hoe je (nog) beter de verbinding kunt maken met je familie, vrienden en collega's?

Kom dan naar de interactieve theaterlezing: Vitamine L(iefde). Een taboedoorbrekende, openhartige  lezing vol humor over liefde,- en (werk)relaties. Stapelgek belooft een inspirerende, leuke en mooie avond!

Sharon & Olivier, oprichters van "Stapelgek!" nemen jullie mee in het verhaal over hun eigen relatie. Niet als rolmodel, maar juist als een doodnormaal stel vertellen zij hoe ze met de ups en de onvermijdelijke  downs zijn omgegaan. 

"Relaties" is helaas geen vak op school. We leren niet hoe we relaties kunnen aangaan en hoe we 'lang en gelukkig' met elkaar oud kunnen worden. We doen allemaal maar wat, in de hoop dat de ervaring ons leert hoe het moet. We zouden daarom veel meer met elkaar moeten praten, om elkaar te inspireren en van elkaar te leren." Sharon en Olivier, nemen met hun lezing dapper het voortouw en hopen hiermee taboes te doorbreken.

Omdat zij op het podium echt heel openhartig zijn, is hun lezing best wel intiem, maar ook heel herkenbaar en hilarisch. Geen zoetsappigheden, maar zij vertellen over real life ervaringen en geven inzichten hoe zij met bepaalde situaties zijn omgaan. Ze vertellen niet hoe het moet, maar wat voor hún werkt. Je komt op een leuke en snelle manier achter hun 3 geheimen voor een mooie, lange relatie.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: conditionering (waar kom je vandaan?), intimiteit & sexualiteit, aandacht van anderen en natuurlijk spreken zij uitgebreid over het boek dat hun inspiratie is: De 5 talen van de liefde! Dit boek heeft al veel relaties gered, het is geweldig om kennis te hebben van deze eenvoudige communicatie techniek die je relaties onmiddellijk zullen boosten!
'Had ik dit maar eerder geweten!' is een veelgehoorde reactie na afloop.

VOOR WIE?
'Vitamine L' is bedoeld voor iedereen: koppels en singles die meer uit hun (toekomstige) relatie willen halen. En voor iedereen die het belangrijk vindt om fijne relaties te hebben met familie, vrienden en collega's. 

DE MISSIE?
Sharon & Olivier hebben 24 jaar een relatie met elkaar met alles wat daarbij hoort en hebben 2 heerlijk puberende zonen. Afgelopen mei stonden ze in de halve finale van het Utrechts Kleinkunst Festival 2019 en zijn ze op televisie geweest bij onder andere Omroep Brabant en TV073.

Hun missie is: zoveel mogelijk mensen die stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven.
Oftewel: meer relaties die slagen in een mooiere wereld met meer respect en verdraagzaamheid!

Entree € 15

 


copyright 2019    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak