Inanna - Muzikale vertelling èn workshop - Geannuleerd

Datum: 09 december 15:00
Categorieën: muziek, verhalen, workshops

Muzikale vertellen en verdiepingsworkshop 

Als je alleen naar de muzikale vertelling wilt, zónder de workshop ga dan naar hier.

Laat je meevoeren in de beleving van de muzikale vertelling over de mythe van de Soemerische Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld. Het eeuwenoude en boeiende verhaal van Inanna is een krachtige spiegel en biedt daarnaast ook handvatten voor persoonlijke groei van mensen in deze tijd.

Onderzoek in de verdiepingsworkshop wat de archetypische beelden jou te vertellen hebben en welke roep jij hoort uit de onderwereld. Ontdek vervolgens wat de betekenis van deze mythe is voor jou in je dagelijks leven.

Ieder mens zal op enig moment in zijn of haar leven voor de uitdaging staan om af te dalen naar de eigen onderwereld. Soms gebeurt dat gedwongen, bijvoorbeeld bij een burn-out. Soms vrijwillig, als je op zoek bent naar de diepere (spirituele) betekenis van het leven en kennis over jezelf. De voorstellingswereld van de mythologie is een symbool voor spirituele krachten binnen in ons. Ervaar wat deze mythe jou te vertellen heeft.

Deze unieke samenwerking van verhaal, klank en verdiepingsworkshop wordt aangeboden door 3 personen:
Brigitta Oudega koos, na een juridische loopbaan in het bedrijfsleven, voor de studie psychologie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld in de rol van verhalenverteller. Zij gelooft in de transformerende kracht van verhalen en raakte gefascineerd door de mythe van Inanna. Zij vertelt het verhaal en begeleidt deze middag de verdiepingsworkshop. Ze nodigt je uit te delen wat je raakt in deze mythe. Hoe hoor jij de roep uit de onderwereld? Ga met haar mee op reis!
Anne & Jacinta van “Inresonantie” geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Hierbij bespelen zij diverse etnische klankinstrumenten uit verschillende delen van de wereld. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. Zij verzorgen de klanken bij het verhaal en de verdiepingsworkshop.

Praktische informatie:
Datum: 9 december 2018: van 14:00 tot uiterlijk 18.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur
Locatie: Huis voor Vrouw en Wijsheid, Winterdijk 30b, 5141 KE Waalwijk (2e verdieping)

Prijs voor verhaal en klankbeleving en na de pauze de verdiepingsworkshop: slechts € 30, - . Ter plekke te voldoen.
Aanmelding: bij voorkeur uiterlijk 30 november 2018 

Facebook: Het Andere Verhaal
Zie ook www.inresonantie.nl. Ga naar 'Inanna' onder concertagenda (overige klankactiviteiten)


copyright 20198 Winterdijk30b  |  website: hoofzaak