Skip to main content

Zomer aan de Winterdijk

Feestelijke afsluiting van ons 9e seizoen.

Met optreden van Flabbergasted!

Flabbergasted komt voort uit de vermaarde lerarenband ‘Moller Experience’ van het Dr. Mollercollege te Waalwijk. In 2003 heeft er een aanzienlijke wijziging plaats gevonden in de personele bezetting en is de band verder gegaan als ‘Moller-Ex’. In de zomer van 2008 heeft de band haar oorspronkelijke naam verruild voor 'Flabbergasted'. Alle bandleden zijn oud-Mollerianen (oud-leerlingen van het Dr. Mollercollege in Waalwijk).

De band bestaat uit Kim Peijnenburg, Joost de Bont, Camiel van Steegeren, Joeske van Meeuwen, Pierre van Meeuwen, Frans de Gouw en Charlotte de Bont. Inmiddels maakt de band al meer dan 15 jaar de podia in Waalwijk en omgeving onveilig.

Het repertoire van Flabbergasted bestaat uit nummers van Anouk, Melissa Etheridge, Alanis Morissette, Grace Potter, maar ook Brood, Triggerfinger, The Cure, Live en Three Doors Down.
Met jeugdig elan werkt de band voortdurend aan uitbreiding en vernieuwing van het repertoire. Vandaar ook de uitbreiding nu met nieuwe nummers van Anouk, Skunk Anansi, The Cardigans en Tom Petty.

Zomer aan de Winterdijk is de feestelijke afsluiting van ons seizoen en vindt plaats op het terras.
De toegang is gratis.

Evenement-informatie

Aanvang zondag 18 juni 2023 15:00
Einde zondag 18 juni 2023 18:00
Prijs per persoon Gratis