Skip to main content

Kerstvoorstelling / vertelling door Eric Borrias

Eric Borrias is al meer dan 30 jaar een meester in het vertellen van de meest wonderlijke verhalen aan iedereen die maar luisteren én kijken wil, want Eric Borrias is geen stilzitter. Zijn vertelstijl is theatraal, vol dynamiek. In zijn verhalenrugzak een breed scala aan verhalen; van sprookjes tot griezel, van ernstig tot humor. Kerst? Jazeker, ook daar zijn vanmiddag verhalen van. Het verhaal van de drie herdertjes, maar net even anders. De Sterrenpoetser, over een man met een wel heel vreemd beroep. En verder? Laat u verrassen door deze 'beeldhouwer in de fantasie.'

Verhalenverteller Eric Borrias behoort met meer dan 30 jaar ervaring tot een van de populairste vertellers van ons land. Hij treedt op in binnen- en buitenland. In 2016 werd hij unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen. Naast het spelen van voorstellingen werkt hij als vertelcoach en regisseur.

In samenwerking met 't Nut. NUT-leden € 20, niet-leden € 25,00 inclusief 1 x koffie/thee met een kerstlekkernij in de pauze en 1 drankje met diverse hapjes na de voorstelling.
Zaal open 13.30 uur.

Hier vind je meer informatie over 't Nut Langstraat

 

Evenement-informatie

Aanvang woensdag 13 december 2023 14:00
Prijs per persoon €25,00

Sorry, alle kaarten voor dit evenement zijn gereserveerd.