Expositie Tessa Persijn

Op 15 maart
Categorieën: exposities

Tessa Persijn (1987, Terneuzen / woont sinds 2006 in Tilburg) hanteert in haar bedrijf één formule: Kunstacademie + Fotovakschool = Eigenzinnige Fotografie. Alle projecten die zij onder deze noemer uitvoert, hebben iets van de modellen en iets van de kunstenaar in zich. Ze houdt van veel verschillende materialen: het ene fotoproject draait om verf, het ander fotoproject draait om rode wijn. Alles om samen met de modellen tot een uniek beeld te komen.

Tessa's interesse in de mensen is altijd stiekem terug te vinden in de attributen of in de elementen die op de achtergrond verwerkt zijn in de foto.

In deze expositie zie je beelden van twee grote projecten van Tessa:

Op De Huid
Een Op De Huid schilderij gaat helemaal over de opdrachtgever. Hij of zij wordt zelf tot kunst verheven. Denk aan bodypaint, maar dan met echte verf voor een nog schilderachtiger effect. Tessa creëert zo een uniek beeld, met een unieke ervaring. Het eindresultaat zet de kijker vaak op het verkeerde been zet: is dit nu een foto, of een schilderij? 

Trouwduel
Ooit een bruiloft zonder fotograaf meegemaakt? Je wilt toch terug kunnen kijken op deze mooie dag in je leven? Maar waarom wachten tot de grote dag, terwijl je in het (half) jaar daarvoor ook al je lol van het plannen en met het trouwen bezig zijn kunt vastleggen? 
Tessa maakt unieke Trouwduel-fotoshoots!
Op een mooie buitenlocatie los gaan met rode wijn, verf of holipoeder. (Niet op jouw eigen jurk natuurlijk.) Behalve dat de stellen ongelooflijk veel plezier hebben, maken ze er ook unieke uitnodigingen mee voor het huwelijk zelf of voor het vrijgezellenfeest.

 Wil je zelf zo' n heel persoonlijk schilderij of een trouwduel fotoshoot? Kijk dan op www.tessapersijn.nl

 Te zien van 16 maart t/m 26 april tijdens onze openingstijden.

 


copyright 20198 Winterdijk30b  |  website: hoofzaak