C-Acoustic in Kerst-sfeer met mannenkoor en verhaal door IngerMarlies

Datum: 14 december 20:30
Categorieën: muziek

C-Acoustic in Kerst-sfeer met mannenkoor!
En een verhaal van IngerMarlies.

Vorig jaar ontdekten de bandleden van C-Acoustic bij toeval, hoe leuk zij het vonden om geheel in kerstsferen te spelen. Spontaan zeiden ze ja, toen de organisatie van de Dwalerij in Tilburg hen vroeg te spelen tijdens een winter-editie. Gluhwijn, vuurkorven en kerstliedjes..  Dit jaar vonden zij dat ze daar meer mee moesten, en vonden ondersteuning bij 7 geweldige zangers.

C-Acoustic bestaat uit vier muzikale dames, die normaliter rock- en popcovers in een acoustisch jasje zetten. December dit jaar, gaan ze dus uit hun muzikale comfortzone, om samen met een 7-koppig mannenkoor een kerstrepertoire neer te zetten. Van live-aid tot Slade, en van Mud tot Wham komen voorbij. Het mannenkoor zorgt voor een verrassende sound tijdens deze speciale kerst-editie.

C-Acoustic is:
Ymke van Veen (lead en backing vocals), Nandy Mannaert (lead en backing vocals) Anouk Brands (gitaar-vocals), Silvia Paulissen (percussie en toetsen) en Marielle van Dalen (basgitaar). www.c-acoustic.nl like hen op www.facebook.com/c-acoustic. www.c-acoustic.nl

Gratis, maar geef je wel even aan dat je komt via de knop Bestellen hierboven?!


copyright 20198 Winterdijk30b  |  website: hoofzaak