Lezing - Hoe houd ikzelf mijn borsten gezond?

Datum: 24 september 20:00
Categorieën: lezingen, Vrouwen

 

"Ik word bijna 50, en weet dat dan de brief voor het bevolkingsonderzoek voor de borsten in de “bus” gaat komen. Ook weet ik al jaren dat ik dat eigenlijk niet wil, geen geplet van mijn toch al zeer gevoelige borsten en daar dan ook nog röntgen straling doorheen jagen (2x per borst). Zo ben ik opzoek gegaan naar een alternatief en kwam bij de Groene Zuster uit. Daarom ben ikzelf Groene Zuster MAJA geworden en hoop ik vele vrouwen te helpen."

MAJA laat je ontdekken wat jezelf kunt doen om je borsten gezond te houden en borstaandoeningen te voorkomen. Negentig procent van de borstaandoeningen komt door leefstijl en met de juiste informatie kun je gezonde keuzes maken.

Waarom heb ik dit dan niet van mijn moeder geleerd? Zij weten het ook niet, waarom? Hun moeders leefden in een andere tijd, toen waren er geen beugel BH’s, er was geen eten uit pakjes en zakjes en zij zorgden voor het huishouden met veel minder stress dan in onze huidige maatschappij.

Je kunt zelf op simpele wijze in je dagelijkse leven goed voor je borsten zorgen. Daarnaast is een belangrijk deel van borstgezondheid veilig en preventief borstonderzoek, dat mogelijk is met medische thermografie. Zonder straling en zonder aanraking wordt gescand op de aanwezigheid van borstaandoeningen. Ook geeft deze methode helderheid over je huidige gezondheidstoestand en of preventief werk geboden is om te voorkomen dat je ziek wordt. Medische thermografie is een veilige onderzoeksmethode die geschikt is voor vrouwen vanaf 23 jaar.

Maja Faasse is gecertificeerd medisch thermograaf en expert op het gebied van borstgezondheid. Zij vertelt deze avond wat je zelf kunt doen om je borsten gezond te houden. En ze geeft informatie over medische thermografie.

Breng je dochter, moeder, vriendin, zus of buurvrouw mee naar deze belangrijke lezing.
Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur. 
Ontvang een goodiebag en start gelijk, met je nieuwe gewoonte!

Leef ontspannen en zonder angst met je borsten en wacht niet tot je vijftig bent om na te denken over je borstgezondheid!                                               

Maja Faasse  www.preventiefborstonderzoek.nl (vanaf augustus)

www.preventiefborstonderzoek.nl of facebook degroenezustermaja

Algemene informatie www.degroenezuster.nl

 

 


copyright 2018 Winterdijk30b  |  website: hoofzaak