Hier Dooft Niets, met bijzondere gast - De Andersons

Datum: 26 oktober 22:30
Categorieën: muziek

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast striptekenaar Aimée de Jongh

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat de uit Waalwijk afkomstige Aimée de Jongh. Ze wordt gezien als een van de grootste jonge talenten van de Nederlandse stripwereld. Ze is fulltime striptekenaar, illustrator en animator voor film en tv. Haar humoristische strookstrip 'Snippers' stond van 2011 tot 2017 in dagblad Metro en haar graphic novel 'De terugkeer van de wespendief' won de prestigieuze 'Prix Saint-Michel' voor de beste Nederlandstalige strip van 2014. Daarnaast maakt ze animaties voor o.a. De Wereld Draait Door. Als onderdeel van dit theaterconcert zal de veelzijdige Aimée vertellen over haar werk en over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons en Aimée de Jongh zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

Entree € 12

De pers over de Andersons:
"Wonderschone liedjes". "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie." "Een warme en overdonderende gebeurtenis."

Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl

Foto: Roxanne Hellevoort


copyright 2018 Winterdijk30b  |  website: hoofzaak